ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να πακετάρει καλά και να στείλει το προϊόν με την ACS κούριερ με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

Μετά την αποστολή ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο email info@cubalibre.gr και να μας ενημερώσει για τον κωδικό αποστολής καθώς και για το καινούργιο προϊόν που θέλει να παραλάβει.

Αφού λάβουμε το προϊόν και τηρεί τους όρους επιστροφής τότε θα αποστείλουμε το καινούργιο προϊόν με νέα αποστολή.

Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 4 ευρώ.

Αν η αλλαγή ή επιστροφή γίνετε για προϊόν ελαττωματικό ή λάθος αποστολής της εταιρείας μας τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς και όχι τον αγοραστή.

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις ετικέτες να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν εξ' αρχής.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις το CubaLibre.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.